Skip to main content

Op Eerste Paasdag was Het Gilde te gast in de podcast Zwolle Zoomt In. Hier ging host Neal Nieuwenkamp in gesprek met productieleider/voorzitter van Het Gilde, Bouke Ansing. Ze bespraken de lopende projecten, wat er in Zwolle nog beter kan op muzikaal gebied en de toekomst van Het Gilde. 

Eerste Paasdag om 10 uur ’s ochtends spreken Bouke en Neal af bij de Creatieve Coöperatie, een plek waar ze allebei een link mee hebben. Neal geeft pianoles en bandcoaching op muziekschool Grandesco, gevestigd op het terrein van de Creatieve Coöperatie. Bouke mag binnenkort een ruimte op dit terrein zijn werkplek noemen. Niet alleen deze plek hebben ze gemeen, Bouke en Neal opereren beide ook binnen de muziekscene van Zwolle. Dit heeft geresulteerd in een podcastaflevering waar je alles over Het Gilde, Zwolle als cultuurstad en de Zwolse muziekscene voorbij hoort komen.

De aflevering van Zwolle Zoomt In met Het Gilde vind je nu op de website van Zwolle Zoomt In, maar natuurlijk ook gewoon op Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

Zwolle Zoomt In is een podcast over en voor Zwollenaren. Waar ondernemers, kunstenaars, politici en nog veel meer vooruitstrevende ‘Blauwvingers’ wekelijks in gesprek gaan met host Neal om te vertellen over wat hen bezighoudt, waar ze aan werken en wat dat bijdraagt aan Zwolle.