Skip to main content

De nieuwjaarsstream met het ArtEZ Poporkest kan helaas niet doorgaan i.v.m. een corona besmetting. Er wordt hard gezocht naar een vervangende datum. Namens Het Gilde willen we natuurlijk iedereen bedanken die tot nu toe zo ontzettend hard heeft gewerkt aan dit toffe project. Jullie werk is niet voor niets geweest! Stay safe en hopelijk tot snel!

Bouke, Aart, Florian, Eva

De muzikale livestream met Zwolse artiesten die Poppodium Hedon voor de gemeente Zwolle zou verzorgen gaat niet door in verband met een coronabesmetting van een van de deelnemers. Andere muzikanten moeten vanwege de besmetting in quarantaine, waardoor de gemeente Zwolle en Hedon helaas hebben moeten besluiten de nieuwjaarsstream te verplaatsen naar een andere datum.

Burgemeester Peter Snijders: “Uiteraard heel jammer dat we vanavond de aftrap van het nieuwe jaar niet kunnen doen zoals we die met elkaar bedacht hadden. Ik had me erg verheugd op een mooie en verrassende avond met veel Zwols talent. Er is de afgelopen dagen flink gerepeteerd door de artiesten en iedereen had er veel zin in. Een deel van hen zit nu in quarantaine en ook zij balen daarvan. Uitstel is echter geen afstel! We gaan kijken of we de livestream later deze maand kunnen doen, we laten snel van ons horen. Voor nu wens ik iedereen een heel gelukkig en gezond nieuw jaar met veel mooie ontmoetingen, ook namens de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders. Tot snel!”