Skip to main content

Ook dit jaar maakte de Popronde weer een stop in Zwolle en daar was het Gilde natuurlijk ook bij. In studentencafé Het Vliegende Paard, nam Het Gilde de artisthosting voor hun rekening. Die avond speelden twee bands die beide zorgden voor een waanzinnige sfeer. 

De avond begon om 19:30 uur met GUYY. Een nieuw indie-collectief waar muziek, fashion, fotografie en grafische kunst samen worden gebracht in een wervelwind van jong aanstormend talent. Hun vieze synths, catchy vocals en dansbare beats zorgden voor een zaal vol dansende mensen.  Later die avond, rond een uur of negen, verscheen Lucky Blue ten tonele. Een vierkoppige indie-rockband uit Rotterdam met energieke en vooral frisse rocknummers. Ze leverden een show waar je u tegen zegt met de nodige blote basten en lieten hiermee zien dat je niet bang hoeft te zijn om jezelf te zijn.

Het Gilde zorgde deze avond voor een fijn ontvangst voor de artiesten en zorgde ervoor dat alles rondom de bands op rolletjes liep. Al met al was het een memorabele avond die bij iedereen naar meer smaakte. Op naar Popronde 2022!

De foto’s van deze avond zijn gemaakt door Jan Arndt en zijn te vinden op de socials van Het Gilde en op de website.